Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

SWITCH ME

SWITCH ME

Wat is het?
SwitchMe is een 10-daagse trainingsmethode, waarmee jouw lichaam getraind wordt om sneller en vaker vet te verbranden.

Dag 1 t/m 3 regelt dat de brandstof ‘suiker’ in je spieren en lever opgemaakt worden. Dit gebeurt door een uiterst precieze combinatie van sport, voeding en supplementen.

Dag 4 t/m 6 zorgen ervoor dat je gaat switchen naar de brandstof ’vet’. Drie dagen sapvasten met supplementen en sport.

Dag 7 t/m 10 verbrand je ‘vet’ als brandstof. Vooral het buikvet wordt aangesproken. Gemiddeld verlies je ca. 5 cm in buikomvang.

Voor wie is het?
SwitchMe is geschikt voor iedereen. Het is een trainingsmethode om beter vet te verbranden. Tijdens de 10 dagen kan je ca. 3 tot 6 kg buikvet verbranden. Ondanks dat het een trainingsmethode is, kan je SwitchMe natuurlijk ook gebruiken om snel je buik strakker te maken.

Snel resultaat
10 dagen, meer heeft SwitchMe niet nodig om jou van suiker- naar vetverbranding te switchen.
SwitchMe is niet iets om er zo maar even bij te doen, het vergt 10 dagen volle toewijding. Zorg er voor dat je in de 10 dagen geen feestjes of andere sterke verleidingen hebt.

Hoe serieuzer jouw inzet, hoe beter je resultaat zal zijn!

Alles-in-1
SwitchMe is een hapklare brok. Je hebt alles in 1 pakket. Verder heb je niets nodig. Voor de boodschappen is een handig boodschappenlijstje bijgevoegd. Elke SwitchMe wordt begeleidt door een ervaren coach. Aan alles is gedacht om jou een zo goed mogelijk resultaat te laten halen.

Wat kost het?

De kosten voor het SwitchMe-programma zijn € 139,- + € 29,- startgeld voor niet leden, voor leden van Fespo € 139,- 
Hierbij is alles inbegrepen: het voedingsmenu, de supplementen, metingen en tien dagen sporten en coaching door een ervaren coach.

Aanmelden kan bij Ferdinand we hebben een beperkt aantal plekken vrij en vol = vol.

Resultaten groep 1, vrouwen verliezen ongeveer 2,5 tot 5 kg aan gewicht, waarvan 2 tot 4,5 kg vet is. De buikomvang neemt met 2,5 tot 5 cm af. Bij de mannen is de verbranding iets hoger waardoor er meer resultaat mogelijk is. De eerste groep nam het gewicht met 4,5 tot 6 kg af waarvan ruim 4 tot 5 kg vet. De buikomvang nam met 5 en zelfs een uitschieter van 7 cm af.

Resultaten na 4 weken, blijf jij gezond, gevarieerd eten en drinken zonder teveel suikers en alcohol, dan zal jouw lichaam doorgaan met het verbranden van vet. De eerste groep is hier een mooi voorbeeld van.

Resultaten groep 2, vrouwen zijn 3,5 tot 5 kg aan gewicht kwijt, waarvan 2,5 tot 4,5 kg vet is. De mannen hebben opnieuw een hoger resultaat en verliezen 5 tot ruim 7 kg af, zij verloren 3 tot 6 kg vet in slechts 10 dagen. De buikomvang nam af van 3 tot zelfs 7 cm.

Fitter, naast deze mooie prestaties ervaren de deelnemers dat ze fitter worden tijdens deze 10 dagen ook fitter blijven na het traject. Durf jij het aan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.