Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Conditie opbouwen na corona

Conditie opbouwen na corona

Fit worden na corona is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij een flink aantal mensen duurt het herstel van corona weken of zelfs maanden. Ook als ze een milde variant van corona hebben gehad en dus niet in het ziekenhuis hebben gelegen.

Heeft u al langere tijd lichamelijke klachten na Corona? Lukt het u niet om weer net zo fit te worden als voor Corona? Met het Biocircuit bij Fespo gaan wij uw conditie verbeteren. We starten met het verbeteren van uw uithoudingsvermogen. Het gaat eerst om het volhouden van de activiteit. Daarna kunnen we steeds specifieker gaan trainen.

Klachten na corona

Ook als u niet in het ziekenhuis heeft gelegen, kunt u lang last houden van klachten na corona. Klachten die we vaak horen zijn bijvoorbeeld: vermoeidheid, kortademigheid, verhoogde hartslag, pijn op de borst, spierpijn of duizeligheid.

Deze klachten kunnen weken tot maanden aanhouden. Een periode waarin het soms wat beter gaat en dan ineens een heel stuk slechter. Juist de mensen die niet zijn opgenomen in het ziekenhuis, kunnen vastlopen in hun herstel doordat ze niet standaard revalidatie aangeboden krijgen na corona.

Door gebruik te maken van het Biocircuit traint u altijd veilig binnen uw mogelijkheden en onder begeleiding. Binnen vier weken zult u merken dat uw kortademigheid al vermindert, uw uithoudingsvermogen zal toenemen en de kracht in uw spieren neemt toe. Na 12 weken zult u ervaren dat bovenstaande problemen steeds minder vaak voor komen of zelfs helemaal weg zijn.

Uw conditie opbouwen na corona met het Biocircuit

Fespo helpt u uw conditie op te bouwen na corona met behulp van het Biocircuit. Langzaam meer en effectiever bewegen zorgt ervoor dat het lichaam steeds fitter en sterker wordt. De opbouw is geheel persoonlijk. Waardoor de effecten voor iedereen anders zal zijn.

Herstel programma

Het herstel programma duurt 12 weken. Tijdens dit programma adviseren wij om mimimaal 2x per week gebruik te maken van het Biocircuit bij Fespo op een niveau zodat u het kan volhouden. Op eigen niveau gaan we het schema aanpassen. De kosten voor zijn € 14,90 per week met éénmalig € 25,- startgeld. Het trajact stopt automatisch na 12 weken. Na 12 weken kunt het nogmaals met 12 weken verlengen of kiezen voor een ander aanbod bij Fespo, dan betaalt u geen startgeld meer.