Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Orangefit

ORANGEFIT create a fitter world

Voel je fit en sterk met onze eiwitshakes

Of je nou gymjuf, gamer of atleet bent, onze plantaardige eiwitshakes helpen je fit en sterk te voelen. Voor onze proteïne shakes gebruiken we natuurlijke plantaardige eiwitten. Dat is vegan-friendly, goed voor de planeet en super smaakvol. We vertellen je er graag meer over.

De natuur heeft het beste met je voor

En wij ook. Daarom zijn onze eiwitshakes plantaardig en gemaakt van puur en hoogwaardige proteïne. Ook zijn ze van nature suikervrij, vetarm en enorm rijk aan aminozuren. En die bouwstenen heb je hard nodig, onder andere voor spierherstel en -opbouw. De natuurlijke aroma’s en plantenzoetstof maken de eiwitshakes ook nog eens verrassend lekker.

Vervang elke dag een maaltijd met onze gezonde afvalshake

Wil je lang en voluit leven, dan kan je maar beter goed voor je lichaam zorgen. Afvallen hoort daar soms ook bij. Voor je gezondheid, of gewoon om je op je best te voelen. Doe het wel verantwoord, met de beste afvalshakes. Wij helpen je daar graag bij. Orangefit Diet is een complete maaltijdshake met alle voedingsstoffen die je nodig hebt en je buik uren stil houdt.

Afvallen, maar dan gezond

Zoek je een gezonde maaltijdshake zonder onnodige toevoegingen en suiker, maar mét een lekkere smaak en belangrijke micronutriënten? Vervang 1 of 2 maaltijden per dag met onze shake en je bent hartstikke goed bezig. Wil je meer begeleiding? Ook daar hebben we iets op bedacht: koop het Afslankpakket en je ontvangt twee zakken Orangefit Diet, onze shaker én persoonlijk voedingsadvies. Zo begin je gelijk goed.

Green juice op z’n best

Je dagelijkse vitaminebehoefte halen is geen uitdaging meer. Met onze green juice krijg je 24 verschillende soorten groenten en fruit binnen. Daarmee zit je gelijk op een derde van je dagelijkse vitaminebehoefte. We hebben er ook voor gezorgd dat ‘ie lekker vol zit met vezels en antioxidanten. Een betere groene juice vind je niet, dat durven we best te zeggen.

Green juice, zo makkelijk!

Gezond en gevarieerd eten is de basis van een gezonde, fitte levensstijl. Als je dat even niet voor elkaar krijgt of gewoon behoefte hebt aan een goede aanvulling op je dagelijkse dosis vitamines, neem dan elke dag één of twee keer een green juice. Je kan je green juice mixen door je shake, sapje of smoothie. Easy does it! Dit maakt onze green juice ook de beste optie voor het hele gezin.

Plantaardige Collageen Booster

Tot je 25ste maak je zelf genoeg collageen aan, maar soms kan je er wel wat hulp bij gebruiken. Steeds meer mensen eten daarom collageenrijke voeding of nemen als aanvulling supplementen voor de aanmaak van collageen.

Collageen zit vooral in bouillon (van botten), kip, vis en eieren. Eet je plantaardig? Probeer dan onze vegan Collageen Booster. De Orangefit Collageen Booster bevat aminozuren, biotine en belangrijke vitamines. Zoals vitamine C wat goed is voor de aanmaak van collageen. Go Green!

Werkt van binnenuit

Van binnenuit werk je aan een huid waar je stil van wordt. Daarnaast helpen de biotine en zink je met het behouden van mooie, sterke haren en nagels. Bijzonder is verder dat het plantaardig en dus vegan friendly is, iets dat zeker niet vanzelfsprekend is voor een collageen-supplement.

Complete ontbijtshake voor wie het druk heeft

Onze Hero is de held tijdens de ochtendspits in huis. Een compleet, plantaardig ontbijt met alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Van eiwitten tot omega 3-vetten en de vitamines en mineralen. Water erbij, even shaken en klaar ben je!

Voor de drukke ochtenden

Heb je een drukke levensstijl en ga je veel van hot naar her, dan schiet voedzaam en regelmatig eten er wel eens bij in. Ook zijn er periodes dat je wel wat extra voedingsstoffen kan gebruiken, omdat je meer van je zelf geeft. Met de Hero krijg je makkelijk en snel alles binnen wat je nodig hebt om fit te blijven. De Hero is niet geschikt als je af wilt vallen. Ga dan voor onze Diet.

Onze vitamine D3 van mossen

Vitamine D3 is een krachtig stofje dat betrokken is bij een hoop vitale processen in het lichaam. Het ondersteunt je immuunsysteem, pept de weerstand op en het draagt bij aan het behoud van sterke botten, tanden en spieren. Onmisbaar dus. Gelukkig zit je goed met onze perfect gedoseerde en volledig plantaardige capsules.

D3, de onmisbare zonvitamine

Vitamine D ken je ook als de zogenaamde ‘zonvitamine’. Het is een van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan aanmaken, en vormt zich in je huid op het moment dat die wordt blootgesteld aan zonlicht. Helaas is het niet altijd zomer, en komen veel mensen steeds minder buiten.

Magnesium op zijn best

Elke dag een hoop groene bladgroente, noten en bonen eten lukt je misschien niet altijd. Koffie, alcohol en regelmatig sporten halen je magnesium-levels daarnaast naar beneden. Gelukkig bestaan er goede magnesiumpillen. Magnesium bisglycinaat is een organische vorm van magnesium met een erg goede opneembaarheid en een hogere biologische beschikbaarheid.

Magnesium, een essentieel mineraal

Magnesium is essentieel voor je lichaam. Het is onder andere belangrijk voor je energie, humeur en slaapvermogen, maar ook voor de werking van je spieren. Zorg dat je je magnesium-levels opkrikt dus. Voor ons magnesiumsupplement gebruiken we de best opneembare organische vorm, magnesium bisglycinaat.

Onze vegan-friendly probiotica-capsules

Onze vegan-friendly probiotica bevat 13 essentiële probiotica-stammen én DigeZyme® spijsverteringsenzymen. Verpakt in kleine capsules. Bestand tegen maagsappen. Zo ben je er zeker van dat de probiotica in je darmen terechtkomt!

Plantaardige probiotica-supplementen

Wil je zeker weten dat je elke dag voldoende (en precies de juiste) probiotica binnenkrijgt? Kies dan voor onze Orangefit probiotica-capsules. Ze bevatten 13 stammen en spijsverteringsenzymen (DigeZyme®). Onze producten zijn altijd vegan-friendly en daarom helemaal geschikt voor mensen die graag plantaardig eten of die een vegetarische of vegan lifestyle hebben.

Vraag nu een gratis dagpas aan!

Contact

* verplicht