Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Sporten werkt

Sporten werkt

SPORTEN WERKT ACTIEMAAND

 BEMACHTIG EEN SPORTIEVE RUGTAS!


Sporten Werkt. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Sportende mensen zijn gelukkiger en dat gunnen we iedereen! Oktober staat in het teken van de Sporten Werkt actiemaand bij Bedrijfsfitness Nederland. Fespo en OpenAir Hattem zijn daar aangesloten en daarom kan ook jij meedoen en een sportieve rugtas bemachtigen. Zo doe je mee:

Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Tip je collega!
Dankzij de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever kan jij met korting bij ons sporten. Tip je collega om ook bij ons te komen sporten mét een mooi voordeel. Tippen doe je eenvoudig op https://deelnemer.bfnl.nl. Schrijft je collega zich in met jouw unieke actiecode? Dan krijg jij een sportieve rugtas cadeau!

Heb je nog geen bedrijfsfitnessabonnement? Doe de werkgevercheck.
Op www.sportenwerkt.nl ontdek je met de werkgevercheck direct of jij gebruikt kunt maken van bedrijfsfitness. Is jouw werkgever aangesloten? Gebruik dan de actiecode SPORTENWERKT23 bij jouw inschrijving en krijg een sportieve rugtas cadeau! Lekker bij ons werken aan je gezonde doelen en dat met korting, wat wil je nog meer?

Ontdek alles over de actie op www.sportenwerkt.nl. De actie loopt t/m 31 oktober 2023. Wacht dus niet te lang en doe ook mee!


Veel sportplezier!

Team Fespo en OpenAir Hattem


 #sportenwerkt @bedrijfsfitnessnederland