Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

OpenAir fitness start in maart

OpenAir fitness start in maart

OpenAir Hattem is gestart

Kom je ook buitensporten? 

BOOTCAMP women only

Dit is Bootcamp Women only
Bootcamp is een spierversterkende en conditionele training die je altijd uitvoert in groepsverband en onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intense training van een uur. Probeer het alleen of samen met een vriendin.

HIIT in Hattem?

Wil jij HIIT (High Intensity Interval Training) in Hattem doen? HIIT helpt je om zo snel mogelijk fit en gezond te worden of te blijven. Ongeacht leeftijd en fysieke gesteldheid.

Door middel van intervals in een korte tijdsduur, lever je een intensieve inspanning. Intensieve oefeningen worden afgewisseld met minder intensieve oefeningen of met korte rust momenten.

KRACHTTRAINING
Wil jij krachttraining in Hattem doen? Met ons doorontwikkelde powertraining lesprogramma, train je zowel als beginner als gevorderde specifieke spiergroepen. Daarnaast is techniek en beweging erg belangrijk. Krachttraining kun je beschouwen als een basis voor het opbouwen van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je spieren zich kunnen ontwikkelen.

Na het doen van krachttraining, voel je vrijwel altijd na een dag je spieren. Dit is een teken dat je goed je best hebt gedaan.

Biocircuit + OpenAir combinatie abonnement
Abonnement1x *Onbeperkt **
Fespo Felixbel + OpenAir Hattem€ 89,95€ 94,95
Fespo start + OpenAir Hattem€ 84,95€ 89,95
Fespo reultaat + OpenAir Hattem€ 79.95€ 84,95
Fespo leefstijl + OpenAir Hattem€ 74,95€ 79,95

Inschrijfgeld éénmaal € 29,-

* Onbeperkt bij Fespo en 1x per week OpenAir

** Onbeperkt bij Fespo en onbeperkt bij OpenAir