Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Vanaf oktober XCORE

Vanaf oktober XCORE

Vanaf oktober 2022 starten wij met het aanbieden van XCORE bij Fespo. De nummer 1 groepsles voor het versterken van jouw buikspieren.

De 45 minuten durende XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

De workout wordt gedaan met een XCO®-trainer. Deze aluminium buis is gevuld met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Het lichaam moet harder werken om de balans te behouden, waardoor je meer calorieën verbrandt en je spieren versterkt. 

Tijdens de training verbranden de deelnemers tussen de 400 en 700 calorieën.