Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Hardloopclinic

Hardloopclinic

Nieuw: Hardloopclinic bij OpenAir Hattem

Bereid je in 12 weken voor op de 4 mijl of halve marathon!
Vanaf 11 maart zijn Ferdinand en Stef klaar om jou te begeleiden bij onze hardloopclinic. Of je nu de 4 mijl of de halve marathon van Zwolle op 8 juni wilt lopen, bij ons ben je aan het juiste adres.
We richten ons op het verbeteren van je hardlooptechniek door middel van stabiliteit, kracht en loopscholing, met als doel de ideale techniek te bereiken. Voor de 4 mijl raden we twee trainingen per week aan, maar je kunt er ook voor kiezen om drie keer mee te doen. Voor de halve marathon adviseren we drie trainingen per week.
Onze trainingen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 19.00 uur. Schrijf je nu in en maak je klaar om jouw doelen te behalen!

Leden van Fespo en OpenAir Hattem hebben t/m 21 februari voorrang met inschrijven. Schrijf je nu in voor 2x per week of 3x per week trainen.

Aanbieding geldig t/m. 29 februari betaal 10 weken i.p.v. 12 voor de 12 weekse clinic. 

Aanbieding:

2x per week van € 164,- voor € 135.-

3x per week van € 239,- voor € 199,-

* prijzen zijn exclusief inschrijving voor de 4 mijl of halve marathon.

 

Extra begeleidingsopties bij de hardloopclinic.

1: Ademgasanalyse + inspanningstest 2x (week 1 en ongeveer rond week 8) van € 179,90 voor € 149,-

2: Loopanalyse individueel € 129,-

3: Loopanalyse in een groep van vier tot 6 personen (week 1, 2, 4, 6 en 8) voor € 89,- p.p.

4: Totale analyse 1+2 € 249,-

5: Upgrade XXL 1+2 met voedingsbegeleiding op maat voor € 349,-

* prijzen zijn exclusief hardloopclinic.

Tijdens de ademgasanalyse en inspanningstest krijg je een totaalbeeld van jouw lichaam. Hoe staat jouw lichaam er nu voor en wat zijn beste trainingstempo’s en hartslagzones voor jouw workout. We geven advies hoe je voedingspatroon kan aanpassen.

Bij de loopanalyses krijg je een totale analyse met slowmotion beelden. Verbeter jouw cadans, jouw ideale staplengte, verbeter jouw contacttijd waardoor jouw loopvermogen verbetert. Dit doen we binnen op de Skillrun en daarna gaan we buiten verder. Daarnaast scannen we jouw volledige lichaam met de slowmotion beelden krijg je een analyse. Dit is individueel mogelijk, maar in groepjes van 4 tot 6 personen.

Bij de totale upgrade XXL krijg je ook 12 weken voedingsbegeleiding op maat.

Wij adviseren om een hartslagband / hardloopapp te gebruiken tijdens de workouts. Daarnaast zijn goede hardloopschoenen belangrijk. De beste hardloopspeciaal zaak vind je in Zwolle bij Run 2 Day. Na het inschrijven geven wij jouw naam en ontvang jij 10% bij aankoop van hardloopschoenen en kleding.