Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Fespo opent met ruim aanbod in MFC de Marke

Fespo opent met ruim aanbod in MFC de Marke

Binnenkort start Fespo met een sportstudio in Hattem. De locatie is Daendelsweg 2a, in Hattem. In het gebouw van MFC de Marke komt u binnen bij het zwembad, daarna kunt u met de lift of trap een klein stukje naar beneden om de studio te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.


Persoonlijke en doelgerichte aanpak
Fespo maakt gebruik van het Biocircuit, de allerbeste fitnesscirkel die er is. Na 30 minuten heeft een volledige workout uitgevoerd. Dagelijks gaat Ferdinand met leden aan de slag om hun gezondheidsdoelen te behalen. Dit realiseren wij door middel van persoonlijke aandacht, resultaatgericht trainen, persoonlijke begeleiding en coaching. Geen massale en overvolle sportschool, maar juist een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Daar geloven wij echt in. Wilt u toch meer aandacht of buiten de openingstijden? Dan is personal training de oplossing. Heeft u een eigen groepje waar u mee wilt trainen? Dan kunt u met een klein groepje kiezen voor small group training of aansluiten bij één van de bestaande groepen.


Welkom actie
Sinds de bekendmaking van de komst van Fespo in Hattem hebben veel nieuwe leden zich al gemeld bij Ferdinand en Linda. Om te vieren dat Fespo de deuren bijna mag openen is er een welkom actie bedacht. De eerste 12 weken 25% korting i.c.m. een jaar of tweejarig contract bij Fespo. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 oktober 2021. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende abonnementen? Neem dan contact op via info@fespo.nl