Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Personal training

Personal training

Personal training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens de sessie word je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mentaal coaching. De pesonaltrainer heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Personal trainers van Fespo en OpenAir Hattem

Mijn naam is Ferdinand van de Lang, inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met trainen, coachen en motiveren van sporters. Daarom wil ik jou graag verder helpen met het bereiken van jouw doel. Ben jij sporter en heb jij individueel meer trainingen nodig, dan coach ik jou met schema’s die bij jouw doel aansluiten. Ben jij een teamsporter of wil jij aan een sportevenement mee doen, bijvoorbeeld 5, 10,15 of een halve marathon hardlopen, een achtste of kwart triathlon, een evenement zoals de Alpe D’Huez of Mont Ventoux op fietsen? Bijna elke sporter kan ik helpen om beter te presteren en goed voorbereid mee te doen aan evenementen.

De tweede groep die ik graag helpen is jouw strijd tegen overgewicht. Wil jij 10 tot 20 kilo afvallen in een periode van zes tot twaalf maanden? Meld je dan aan voor personal training. Na deze periode ben jij fitter, slanker en sterk genoeg om zelf verder te sporten bijvoorbeeld bij Fespo of OpenAir Hattem.

Hey mijn naam is Grant, ik ben 23 jaar oud en kom uit Zwolle. Ik ben sinds mijn 16de al bezig met fitness en toen besefte ik al dat fitness mijn passie is. Ik heb in de loop der jaren verschillende vormen van fitness beoefend en zo mijn kennis kunnen uitbreiden over verschillende trainingsmethoden. Ik heb een echte passie voor krachtsport en dit is dan ook mijn specialiteit. Ik hou van het beste uit mensen halen. Wil jij werken naar een gezondere levensstijl door middel van fitness of krachtsport, dan ben jij bij mij op het juiste adres.

Ik ben Stef, 23 jaar en geboren Zwollenaar! Al sinds jongs af aan heeft mijn leven in het teken gestaan van sport. Met al mijn jaren sportervaring ben ik uitgegroeid tot fervent krachtsporter. Daarnaast heb ik een grote passie ontwikkeld voor duursporten als hardlopen en triatlons.
Mijn passie voor sport en gezondheid is nog verder gegroeid toen ik persoonlijk heb ervaren wat sport voor iemand kan betekenen. Op zowel mentaal als fysiek vlak zijn er ontzettend veel voordelen te behalen. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen deze voordelen te laten ervaren, wat je doel ook is, in overleg volledig afgestemd op ieder individu.
Dus of je nou traint voor spiermassa, een strak lichaam, conditie of een vitale geest; mijn trainingen bieden gegarandeerd resultaat. Ook zet ik graag een stap extra door te ondersteunen in lifestyle, voeding, slaap en optimaal herstel!
Boots on the ground, tot snel!!

Outdoor personaltraining, als het aan Julian ligt de nieuwe standaard!

We stellen samen een realistisch maar scherp doel waar we naar toe gaan werken. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of juist in massa wilt aankomen; ik help je graag om zo snel en optimaal mogelijk je doelen te behalen.

Om optimaal en effectief resultaat te boeken zijn slimme stappen nodig. Laten we samen een plan van aanpak creƫren waarbij we natuurlijk niet vergeten dat je ook nog een sociaal leven hebt waar je niet op in hoeft te korten.

Ik weet alles van krachttraining, afvallen en massa opbouwen. Kennis gebaseerd op ervaring. Zo ben ik zelf ruim 35kg aangekomen.

Daarnaast brengt het outdoor trainen vele voordelen met zich mee. Prestaties gaan vooruit en zweten in de buitenlucht is toch immers fijner dan binnen? Laten we eens vrijblijvend kennis maken & ervaar het zelf!


Bij 55 minuten personal training

Aantal deelnemers Prijs per persoon 1x Pakket 10x p.p.
1 € 67,95 € 600
2 € 39,95 € 360

* met drie personen hetzelfde doel, vraag naar de mogelijkhedenBij 30 minuten personal training

Aantal deelnemers Prijs per persoon 1x Pakket 10x p.p.
1 € 39,95 € 360
2 € 29.95 € 270

* met drie personen hetzelfde doel, vraag naar de mogelijkheden

Voorwaarden
1x per week personal training
Afmelding uiterlijk 24 uur van te voren
pakket is maximaal 26 weken geldig

Het personal trainingpakket

30 – 60 minuten personal training

Trainingsplan op jouw doelstelling

Voedingsplan bij jouw doel, toegang tot Vytal app

Begeleiding van jouw eigen Personal trainer

Vraag nu een gratis dagpas aan!

Contact

* verplicht