Daendelsweg 2A, 8051DX, Hattem
info@fespo.nl

Fit in 2 x per week

Fit in 2 x per week

Vraag nu een gratis dagpas aan!

Contact

* verplicht

Biocircuit: een compleet en uniek trainigsconcept

Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week 30 minuten? Natuurlijk mag je ook vaker komen sporten in een week. 

Power-training, gewicht verliezen, kracht opbouwen, gezond ouder worden: verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaardaanpak bestaat niet.

Biocircuit biedt een training op maat waar mee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. 

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

Waarom BIOCIRCUIT:

  • Een login: beginnen is snel en simpel
  • Geen kans op fouten: begeleiding door toestellen en altijd door een Biocircuit Coach
  • Een effectieve training in slechts 30 minuten. 
  • Doorlopende training voor maximale efficiëntie
  • Toestellen die jou kennen en zich aanpassen aan jou

Hoe het werkt:

De Biocircuit Coach stelt met jou de apparatuur in en je doet een test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: Werk aan je conditie, afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT is het mogelijk.

Training:

Na de instellingen kun je trainen. Met maar 1x inloggen worden alle toestellen die je doet op maat voor je ingesteld! Na 30 minuten ben je klaar. Wanneer de verdiende koffie en thee klaar staat.

Tarieven